Geachte,


Namens UGain, de UGent Academie voor Ingenieurs van de Universiteit Gent, hebben wij het genoegen u uit te nodigen op dit netwerkevent met boeiende en actuele lezing door dhr. Pieter Van de Perre.

Dit event is volzet.
Wil je in de toekomst als eerste op de hoogte worden gebracht van UGain-events en -opledingen? Vul dan dit formulier in.


Lezing: Het schaakbord van de energietransitie
Pieter Van de Perre

Pieter Van de Perre is Europees project manager in de chemische industrie ((Nippon Gases) en momenteel één van de pionnen op het complexe schaakbord van het energiedebat. Hij heeft een uitgesproken interesse in het samenspel tussen ecologie, economie en technologie en denkt actief mee aan concepten die de maatschappij het volgend decennium kunnen mee bepalen zoals circulaire chemie, waterstofeconomie en carbon capture. Daarbij legt hij ook de link naar kernenergie en de toekomstige rol van SMR’s (small modular nuclear reactors). Voordien was hij betrokken als project manager bij grote industriële projecten zoals Arcelor Mittal, Keppel Seghers en Pfizer.

Programma


  • 19u00 Onthaal
  • 19u30 Lezing
  • 21u00 Receptie

Praktisch


- Dit event wordt georganiseerd naar aanleiding van de postacademische opleiding ‘Leiderschap voor ambitieuze ingenieurs’
- Dit event is volzet
- Na afloop wordt u een receptie aangeboden
- Locatie: IGent, Technologiepark 126, 9052 Zwijnaarde (Tech Lane Navigator)


Dit event is volzet